sunnuntai 27. toukokuuta 2012

can you read that look that's on my face?


Eveline Pastel Colours sävy 330, 1€ // Eveline Happy Colours sävy 497, 1€; Tarjoustalo


20€ Suvimarkkinoilta
Huulirasva 1,95€, H&M
(ostin tän niitten housujen ja topin kanssa jotka viime postauksessa esittelin, mut unohdin tän sitten laittaa :D)

Viimenen viikko kasiluokkaa starttaa huomenna, jes! Vielä viimeviikon tapahtumia kerratakseni, sain omakseni jo kaaauan odotellun Trespassing-albumin tiistaina. Kyseistä albumia oon kuunnellu Spotifyssä jo  559 kertaa (en ainakaan aio myöntää kuunnelleeni sitä 8. toukokuuta lähtien ainakin yli 3 kertaa päivässä).. :D
Keskiviikkona postiluukkuun kilahti Miss Mixin ilmainen lahjalehti, oliko ees sattumaa kun olin just ennen postin hakemista ajatellu et huomennapa pitää käydä ostamassa Miss Mix ton Joshin julisteen takia..? Torstaina tuli (taas) käytyä Tarjoustalosta, kattelin että siinäpä on eurolla kynsilakat, äiti tosin väitti että kassatäti otti niistä vaan 80 senttiä? Mut hei, ehkä se on just sitä että naisen euro on 80 senttiä?
Perjantaina oltiin yötä serkun luona. Valvottiin, touhuttiin koirien kanssa, hypittiin trampalla, katottiin TVD:tä puol jaksollista, nukuttiin huonosti. Eilenkin meni valvomisen parissa, kun oon nyt niiiiin koukussa TVD:n kolmoskauteen..
Tänään täällä oli suvimarkkinat, joten sinne oli pakko päästä pyörimään. Laukkuhan sieltä tarttui mukaan, toi on tollanen kivan iso, ehkä sinne mahtuu jopa pari koulukirjaa ens vuodelle. Se muuten näyttää kauempaa jollain tavalla että se ois mokkakangasta, mutta ihan tekonahkanen se on. Tykkään kans tosta että siinä on lyhyet kantokahvat ja lisäks pitkä että ton saa olalle, koska mä kannan laukkua yleensä vaan lyhyitä matkoja kädessä/käsivarressa.
Tänään tuli myös heitettyä talviturkki, kylmää ja siitepölystä oli montun vesi, mut oli pakko, kun tiijan kanssa päätettiin että ennen kesäkuuta se on heitettävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti