sunnuntai 13. toukokuuta 2012

that's satisfaction when I get my kicks








vas. 0,75€, oik. 0,50€, Femmatori.

Täs jääny nyt muutama päivä viime postauksesta, pahoittelen. Eipä mulla mitään kirjottelemisen aihetta kyllä oo ollutkaan, en oo oikein tehny mitään muuta ku ollu koulussa ja rillannu kotona, tällästä perussettiä siis (:
Tiistaina oli tietty taas ratsastus, menin ekaa kertaa Jallella ja tunnin aiheena oli pohkeenväistö. Teille epäheppahulluille; en aio tehä mitään pitkiä sepustuksia mun heppailuista tänne kun kaikkia ei se välttämättä kiinnosta :)
Muuten oon kyllä iltasin vähän huoltanu ton Danikakaran turkkia, eli siis nyppiny sitä pentuvillaa pois ja sitte ollaa harjoteltu vähä mätsäreitä varten, nimittäin helatorstaina olis tarkotus osallistua ensimmäistä kertaa! Tällä hetkellä mua ei kyllä jännitä yhtään, mut saa sit nähä ku torstaina herää 7-8 aikaa aamulla, käy lenkittämässä koiran ja pesee sen ja lähtee paikanpäälle et kuinka paljon jännitysmittarit nousee! :D Onneks Tiia luultavasti tulee mun henkiseks tueks & kuvaamaan!
Perjantaina en pääsy taaskaan tallille, meiän auto on vieläkin siellä korjaamolla ja meillä lainassa ollu isoveljen pakettiauto meni ajokieltoon torstaina.
Tää koko viikonloppu onki sit ollu ihan tällästä kotona oleskelua, eilen käytiin kyllä iskän kanssa Tarjoustalossa ja Mekassa josta ei kyllä löytynyt mitään, paitsi Tarkkarista tietty vähän suklaata yms. ;) Kävin sit viel yksikseni Femmatorilla, koska iskä ei jotenki tykkää käydä missään kirpparilla sitten yhtää :D Mut joo! Siellä oli yks aivan ihana pöytä, se oli tosi siisti ja ne vaatteet roikku kivasti värijärjestyksessa ja voi ne hinnat oli aivan ihania! Tarttu sieltä sitten mukaan noi kaks paitaa, toi toinen on vissiin jostain ulkomailta, tai se merkki on ainakin joku ihan kummallinen ja sit toi raidallinen on ihan Gina Tricotista kotosin (:

Mut hei kyl tää tekstimäärä täst kerta kerralta vähenee, vai mitä? :)
p.s. heittäkää kommenteilla ja sillee!
p.p.s. tällä kertaa en tehny noille kuville mitää muuta ku pienensin, tosin tohon paitakuvaan lisäsin aavistuksen tarkkuutta, ja pahoittelen et ne on kaikki tollasia meidänpihanpuskat-aiheisia ;d
p.p.p.s. täs viimeisen 1½ viikon aikana on tullu huomattua kuinka riippuvainen sitä onkaan siitä et on AUTO jolla pääsee paikasta A paikkaan B!
p.p.p.p.s. unohin kertoo et Adamin ihana uus levy Trespassing on killunu Spotifyssä tiistaista, ja VAIN suomalaiset saa kuunnella sitä ♥ ah, rakastan Adamia ♥ c: (en sit ainakaa oo kuunnellu sitä joka päivä sillee 24h putkee...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti