keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

I woke up with the sun, thought of all the people, places and things I've loved. I woke up just to see of all the faces you are the one next to me

wuhuu juoMAaa ruuusuu jeeahh pitchperfect boooooks

Viime postauksesta on kulunut taas vähän aikaa, mutta ei mulla oikeestaan mitään postaamisen aihetta oo ollukaan, ja viime viikonloppuna meillä oli liuta sukulaisia äidin synttäreiden takia ja muutenkin väsymys painaa, et älkää heittäkö mua tavaroilla!!1 (okei just kidding)
Käytiin perjantaina kattomassa Pitch Perfect ensi-illassa mun isosiskon tytön kanssa ja se oli kyl tosi hyvä leffa!! Joten kannattaa käydä kattomassa jos tykkää hyvästä musiikista ja Glambertit varsinki, siin oli yks hieno kohta ;););)
Joo-o... aloin kans lukee Across The Universen toista osaa mut en päässy pitkälle ku tajusin et ton Anna Liisan kans tulee kiire ku se pitäis olla perjantaiks luettuna.. onneks ei oo enään ku jotain parikyt sivua jälellä!!

Adamin keikkaan on jälellä enään yksnumeroisia numeroita!! omfg mikä järkytys ja 'WHAT IS AIR?!?!'-kohtaus tuli maanantaina kun tosiaan tajusin että se mokoma on __ENS__VIIKON__PERJANTAINA__ (en oo ees viel varma mitä laitan sinne päälle hehe lol)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti