torstai 26. huhtikuuta 2012

so let's just stay awake until we grow older

btw nää kaikki kuvat on sit kuvattu kännykällä joten laadusta ei sitte puhuta :D
mun näkemykseni uuen ussanvihon käyttötarkotuksesta :))
Tää viikko on ollu hirveen tylsä, ei oo oikeestaan tapahtunu mitää ihmeellistä (ihan ku joskus tapahtuiski jotai.. :D).
Maanantaina kävin kirjastossa impron jälkeen, lainasin sellasen kirjan ku Cathyn kirja, johon en oo viel ihan päässy mukaa, mut ainaki eilen illal ku luin ni alko tapahtuu jo jänniä. Varasin kans Nälkäpelin ekan osan, mut olin jonos vast 28. joten saa nyt nähä millon sen saan lukea..
Tiistaina oli taas rida, menin Vautsilla. Vautsi oli tosi ihana, tehtiin pohkeenväistöjä käynnissä ja ravissa, ravissa oli tosin vähän vaikeempi, mut sit työskenneltii myös laukassa uraa pitkin ja oi että sillä suokkipojulla on aivan tajuttoman ihana laukka! Sellanen tosi pehmee ja ihana (: Vautsilla en ollu muistaakseni ku kerran aikasemmi menny jotai ihan pieniä esteitä.
Eilen mä sain vihdoinki mun uudet silmälasit ja samaan pakettiin kans aurinkolasit vahvuuksilla! Iskä joutu soittamaan sinne ku niistä ei kuulunu mitää ni ne sano et ne ois tullu jo 24. pvä (eli tiistaina) mut mulle ei ollu tullu mitää tekstaria siitä.. noh, käytii sit hakemassa ne.

Viikonlopun suunnitelmat on nyt avartunu hiukan enemmän, huomenna siis talleilemaan (kameran kanssa).
Lauantaina iltapäivällä tai joskus se tiija sit kai tulee tännepäin, sunnuntaina lähetäää sit sinne PetExpo/Lastenmessut/OutletExpo jne. yhdistelmään hillumaan, luulisin et tiija on meil viel ainaki maanantaihin asti ja sellasta. Meil on nyt näköjää suunnitelmissa Joshin tähdittämien leffojen maraton (okok, Silta Salaiseen Maahan ja Matka Maan Keskipisteeseen jos tiija on käyny siel kirjastos hommaamas jälkimmäisenä mainitun..) ja sit Vampyyripäiväkirjat on kans sellast aika perus yökyläily-maraton-settiä!

1 kommentti:

  1. Ihanan keväisiä kuvia! :)

    Liity toki lukijaks: iguessimdreamingagain.blogspot.com

    VastaaPoista