torstai 19. huhtikuuta 2012

we can dance if we want make it feel alright

kirpputorilta 3€ (Gina Tricot)
Tarjoustalo 1€
Tällä viikolla ei oo oikeestaan tapahtunu mitään ihmeempiä.
Tiistaina ridassa menin Naomilla, ratsastettiin kulmia mm. tekemällä pysähdyksiä, voltteja ja siirtymisiä kulmiin.
Keskiviikkona liikkatunnilla oltiin KETOn tanssitunnilla ja sit me oltiin koirakerhon kans Hyvinkäällä koirauimalassa ja Dani pääs sitte vähä polskuttelemaan, se ei oo tosiaan ennen ees uinu et ihan kiva juttu oli.
Tänään oli lyhyt koulupäivä, kymmenestä kahteen, joten tää iltapäivä on ollu tälläne mukava. Demi tosiaa tuli ja siel oli kivat julisteet, Adam Lambert ja Josh Hutcherson. Kävin myös Tarjoustalossa ostamassa kynsilakan poistoainetta, otin tällä kertaa jotain tollasta Senceä, ku se ei maksanu paljoo ja vähän vaihtelua siihen Miriameen vai mikä sitten onkaan. Kokeilin sitä äsken ja joo, lähtihän sillä lakat ihan hyvin, muutaman kerran sai kyllä pyyhkästä mut siitä ei ainakaa jääny sellasta inhottavaa tunnetta kynsiin eikä se myöskää haissu nii voimakkaasti. Innostuin sit kuiteski ja kävelin Mustin&Mirrin kautta Mekkaan ja sieltä Femmatorille josta sitten löysin kivan t-paidan.
Huomenna tallille ekan kerran hoitamaan Kerttua! Otan varmaan kameran mukaan et jos sit vaikka räpsisin siitä ja tiijan hoitsusta Kelmiinasta muutaman kuvan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti