maanantai 1. lokakuuta 2012

this chaos, it defies imagination


laukku
10€, kirpputorilta
supermegalähikuva ängripötsit hiukset mätsäripalkinnot
kengät
59,90€, Click Shoes
blingström
ponnarit 1€, korvikset 5,99€, Glitter
En nyt oikein tiiä mitä mä ajattelin edes tänne kirjottaa, mut kirpparilla kävin jo joskus yli viikko sitten ostamassa ton ihanan mustan nahkasen niittilaukun jota oon käyttäny koulussa (jep, se on oikeesti tosi iso, vaikkei sen ulkokuori sitä kerrokkaan! :D). Värjäsin perjantaina mun hiukset jollain ihmeellisellä Garnier Mousse-värillä mut en kyl suosittele, vaikken ite sitä väriä päähän laittanukaa nii äiti sano et se oli tosi hankala levittä koska sitä vaahtoo ei saa laittaa suoraan päähän.. ja sen epätasasuuden kyl huomaa tosta kuvasta ku seassa pilkottaa jotain ihan muuta väriä ku tota punasta, oisin toivonu nimittäin vähän ruskeempaa lopputulosta..

Testasin kans noita uusia Angry Birds -juttuja, toi purkka on iha hyvää, tosin toi spearmint nyt on ihan saman makusta ku kaikissa muissaki purkkapusseissa. Limut ei herättäny mitään kovin erikoista makuelämystä mut kyllähän niitä juo.. :) Toi space-limu oli btw parempaa.

Lauantaina oltiin mun Danipalleron kanssa Vantaalla mätsäreissä (eli epävirallisissa näyttelyissä) ja sijoituksiksi saatiin punaisten 1 (= pienten aikuisten kehän paras tulos) ja Best In Show-kehästä 4. sija (eli oltiin siis koko mätsärien 4. parhaita!!). Oon tosi ylpee tosta hönöstä, vaikkei se mun omasta mielestä kovin hyvin menny liikkeessä, ku kaverilla on toisinaan taipumusta olla mielenkiinnostuneempi niistä maassa olevista hajuista kuin namipaloista....

Eilen tuli käytyä Jumbossa ostamassa uudet syyskengät (äiti makso........), etin aluks lyhytvartisia mut ei niitä tuntunu löytyvän mistään (paitsi ne yhet ihanat KooKengän, jotka makso 109€....) ja sit lisäks ostin noi korvikset ja ponnarit (jotka maksoin ite!!!). En sit myöskään jaksanu vaivautuu bloggaamaan eilen, mut en usko että kenekään maailma kaatu tästä yhen päivän viiveestä... (:

Tänään meillä oli 4H:n Ajokortti työelämään kurssipäivä ja suoriuduin siitä loppukokeesta joka oli kyllä huuuuuurjan vaikea (not), joten BAARDI HAARD!! :D:D

No mut nyt on aika lähtee hönö-Danin kans lenkkeilee ja sit vois ehkä koittaa lukee siihen huomiseen bilsan luukokeeseen!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti